Om Christina

Jeg hedder Christina Boye, er 55 år og er Certificeret & Exam. ID-Psykoterapeut  (4-årig holistisk godkendt psykoterapeutuddannelse).

Siden jeg blev færdig i 2009, har jeg været selvstændig og arbejdet med klienter i individuel terapi og parterapi.

Under hele uddannelsen har jeg været i egenterapi og i supervision og er det fortsat.

Jeg betragter det som helt naturligt at være i selvudvikling; jeg kunne ikke forestille mig at arbejde terapeutisk med klienter uden at have arbejdet og arbejde løbende med mig selv.

Min historie: Sorg, barnløshed og alkohol i familien

Jeg har selv været meget igennem i mit liv; alkohol i den nærmeste familie i barndommen. I mit voksne liv har sorg fyldt meget (mistede hele min familie inden for 2 år). Jeg har også kæmpet med ufrivillig barnløshed (kunstig befrugtning). Alt det, som jeg selv har været igennem, førte mig i den psykoterapeutiske retning. 

I dag har jeg 3 sønner på hhv. 15, 18 og 21 år. Efter et 21 årigt langt parforhold med drengenes far, blev vi skilt i 2017.

Det har været en velfungerende skilsmisse, vi har en god relation som forældre, og vores drenge trives. 

Min uddannelse til psykoterapeut har i høj grad også været en personlig rejse. Jeg bruger min dybde og bredde til at rumme og spejle mine klienter.

Uddannet ID-Psykoterapeut

Uddannet på ID Academy, som i 2008 blev evalueret efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeut-uddannelser, og som på alle punkter fuldt ud opfylder kriterierne.

Det at vælge en kvalificeret psykoterapeut kan være en jungle. Hvis du vil læse mere om mit uddannelsessted, som er et af Danmarks største, så tjek idacademy.dk

Få hjælp til parforholdet med parterapi · Certificeret Exam. ID-Psykoterapeut
Få hjælp til parforholdet med parterapi · Certificeret Exam. ID-Psykoterapeut

Jeg brænder for det, jeg gør,
det er ikke et job,
det er et livskald.
Det føles så rigtigt, i mit hjerte!

Det siger klienterne

Christina giver dig troen og styrken

Hun kan få dig til at føle, at du er den eneste klient hun har – fordi hun giver sig fuldt ud til dig. Hun tager sig af dig og stiller altid de helt rigtige spørgsmål.

Hun giver dig fine små og brugbare redskaber, som kan hjælpe og støtte i hverdagen, når hun ikke er der fysisk til at hjælpe dig.

Christina er god til at læse dig. På den måde er hun ikke kun behandler og terapeut – men hun er et menneske som forstår og lytter.

Klient C

Få hjælp til parforholdet med parterapi · Certificeret Exam. ID-Psykoterapeut
Få hjælp til parforholdet med parterapi · Certificeret Exam. ID-Psykoterapeut

Jeg kan varmt anbefale Christina!

Efter et år med et højt stressniveau pga. jobfusion og private udfordringer indså jeg, at jeg måtte have hjælp til at få ro i mit liv.

Jeg har nu gået hos Christina i 5 måneder, og hun har været en stor hjælp ift. at få “ryddet op” i mit tankemylder, sænke mit stressniveau og dæmpe min bekymringstendens.

Et helt genialt redskab, Christina anvender er, at hun efter hver time sender en sms med opsummering af timen samt “hjemmeopgaver”.

Klient L

Det er ikke tornene, der stikker dig, men dig, der stikker dig på tornene...

(Afrikansk ordsprog)

Her finder du mig

Christina Boye
Certificeret & Exam. ID-Psykoterapeut

c/o Big Heart Huset
Prinsesse Maries Allé 1, st. th.
1908 Frederiksberg

Bestil tid

Du bestiller din tid ved at sms’e
eller ringe på 51922614.

Jeg træffes på hverdage
mellem kl. 9.00 og 15.00.

Du kan også sende en mail til christina.boye@get2net.dk.

Skriv besked

=